PROGRAMA DE LES FESTES DEL MOCADORET 2022

 

Dilluns, 25 d’abril

12,00 hores. Visita colectiva de les Associacions Vicentines a la Casa Natalícia de Sant Vicent Ferrer. Ofrena al Sant.

19,00 hores. Participació en la Solemne Processó General de Sant Vicent organisada pel Capítul de la Catedral.

Dimecres 27, dijous 28 i divendres, 29 d’abril

A les 10,00 hores. Montage de l’altar en la Pl. del Milacre del Mocadoret.

De 17,30 a 19,30 hores. Repartiment de la clàsica “BESCUITADA” i llibrets als associats, en la nostra Llar Vicentina, carrer Danses 2, baix. Arreplegada d’aliments no peridors, fent actual el milacre del mocadoret (El Vol del Mocador).

Dissabte, 30 d’abril

A les 9,30 hores. Almorsar vicentí en la llar.

A les 12 hores, “GRAN TABALÀ” de dolçaines i tabals anunciant la festa. Parada enfront del retaule de Sant Roc i el gos en el carrer Manyans 5, continuació fins a la Pl. del Milacre del Mocadoret.

A les 18 hores, trasllat de les Images del Sant Patró i del Sant Chiquet des de la nostra Llar Vicentina fins la Real Parròquia de Sant Martí Bisbe, acompanyats per la Banda de l’Associació Musical La Torre – Valéncia.

A les 23 hores “DANSÀ POPULAR” per distints grups folclórics i parelles, en trages tradicionals valencians de diverses comarques, des de la Plaça Lope de Vega a la balconada de la Parròquia dels Sants Joans en la Pl. del Mercat. Posteriorment repartiment d’orchata i fartons.

Dumenge, 1 de maig

A les 12 hores, solemne celebració eucarística en la Real Parròquia de Sant Martí Bisbe i Sant Antoni Abat oficiada pel nostre consiliari, En Mariano Trenco Albiach, i retor de la parròquia. Intervendrà el Cor del Centre Artístic Musical de Bétera.

A continuació gran passacarrer en la Banda de Música de Campanar concloent en una minimascletà terrestre.

A les 18,30 hores, repartiment de ciris als associats en la porta lateral junt a l’Adoració Perpetua de la Parròquia.

A les 19,30 hores, tradicional processó que eixirà de l’Església de Sant Martí Bisbe i Sant Antoni Abad i que recorrerà el següent itinerari: Sant Vicent Màrtir, Drets, Trench, Pl. Lope de Vega, Pl. Verge de la Pau, Tapineria, Corregeria, Juristes, Cavallers, Cuines, Bany dels Pavesos, Corregería, Assaonadors, Sabateria dels chiquets, Martín Mengod, Numància, Ercilla, En Bou, Corregeria, Puríssima, Angosta de la Companyia, Sénia, Estamenyeria Vella, Plaça del Dr. Collado, Drets, Martín Mengod, Pl. Verge de la Pau, Tapineria, Corregería, Verònica, Miracle del Mocadoret. Pujada del Sant a l’Altar.

A l’acabar es farà entrega del Sant Chiquet a la Clavari Jovenil 2023, Lucía Victoria Sánchez Albert, en la Llar Vicentina.

Dilluns, 2 de maig

De les 17,30 a 19,30 hores, se repartirà als associats els tradicionals berenars al peu de l’altar. Els chiquets podran fruir de activitats infantils preparades per a ells en la plaça del Milacre del Mocadoret.

A las 21,00 hores, Sopar de Germanor, en la mateixa plaça del Milacre del Mocadoret, per a tots els assistents.

Dimarts, 3 de maig

A les 20 hores, en l’Església de Sant Martí Bisbe i Sant Antoni Abad se celebrarà una misa de difunts en sufragi de tots els associats que han faltat enguany.

A les 21,00 hores, Sopar de Germanor en la llar.

A les 23 hores, Baixada de la image del Sant de l’Altar i dispar d’una traca de lux, sent traslladada processionalment fins la Llar Vicentina. Acte d’entrega, en depòsit, de la Beneïda Image del Sant a la Clavariesa Major 2023 Na María Montiel Marco Marco.

Benvist. El president (Manuel Ferri Peña)                            El secretari (José Pérez Sanchis)