MARTES 12 DE MARZO JUNTA GENERAL EXTRAORDINARIA DEL ALTAR DEL MOCADORET

La Junta General Extraordinaria de l’Altar de Sant Vicent Ferrer del Mocadoret tindrà lloc el dimarts 12 de març, en la Llar Vicentina del Carrer Danses 2, a les 22 hores. Esperem en ilusió la presència de la Honorable Clavariesa de les Festes Vicentines 2024, Toña Játiva Rams.

En la Junta el nostre Consiliari, En Mariano Trenco, farà els precs de rigor i beneïra les medalles i mocadorets. Després s’imposaran les medalles a les noves Clavarieses de l’Altar i als Clavaris Majors 2024, José Manuel Salas Sampedro i a la Clavariesa Jovenil, Paula Eguía Pérez, per part de la Honorable Toña Játiva Rams.

A continuació la Honorable Clavariesa, Toña Játiva Rams, farà el sorteig, entre els abonats previament inscrits, dels Clavaris Majors per a les Festes 2025. En algun moment de l’acte el nostre President, Manuel Ferri Peña, ens dirigirà la paraula per agraïr l’assitència, felicitar als Clavaris i desijar a tots unes bones Festes Vicentines 2024.

Posteriorment, es procedirà a la tradicicional «Subasta de bescuits» i es farà la «Tastà» d’algunes tortades, que partirem i repartirem per verificar la seua qualitat, puix són les mateixes que hem de repartir als nostres abonats, s’acompanyaran de magdalenes i un poquet de mistela valenciana.

Els abonats que vullguen presentar-se al sorteig de clavaries han de fer-ho comunicant-ho previament al secretari per whatshapp al 660 234 919 o per correu electrònic secretario@altardel mocadoret.org

Fotografies: Teresa Pérez.

Nuestras redes

Dónde estamos

Colaboran