FI DE LES FESTES DEL MOCADORET 2022

L’Altar del Mocadoret va donar fi a les seues Festes 2022 el passat dimarts 3 de maig. En primer lloc, en la Parròquia de Sant Martí Bisbe, el consiliari, En Mariano Trenco i Albiach, va celebrar la missa pels difunts vicentins a les 8 de la nit, acabarem cantant els Gojos a Sant Vicent davant de la image de Sant Vicent, “el Carboner”, propietat de l’Associació depositada en un altar lateral de la parròquia. A l’eixida ens va pillar la tronada i arribarem a la Llar chopats com la Moma.

 Un  grup de valents del Mocadoret, que no li tenim por als trons ni a passar del presupost, tinguerem el sopar de germanor, en el nostre menú tradicional, a triar entrepà de tonyina i olives o de sardina.

Acabat el sopar, quasi en la intimitat, en presència del Clavari Major 2022, Jorge Segarra i Forcada, la Clavariesa Major 2023, Mª Montiel Marco i Marco, el President, Manuel Ferri i Peña i uns pocs directius de l’Altar, es va fer la baixada de la Beneïda Image de Sant Vicent Ferrer del Mocadoret (sense música ni traques), que es va tapar en un plàstic transparent i es fica dins d’un cotxe, al peu de l’altar, per dur-la a la Llar Vicentina del carrer Danses.

 

 

 

Una vegada en  la Llar es va nomenar Clavariesa Major 2023 a Mª Montiel Marco Marco, fent-li entrega de la Image del Sant, en depòsit, per guardar-la en sa casa fins les Festes de l’any pròxim.

   

L’any que ve esperem poder fruir d’unes Festes Vicentines tan boniques com les d’enguany i ¡sense pluja!

¡Vixca Sant Vicent Ferrer del Mocadoret! ¡Vixca el Patró de Valéncia!

Fotografies: Membres de l’Altar