CANVI D’HÀBITS DE LA IMAGE DE SANT VICENT FERRER DEL MOCADORET EN CASA DE LA CLAVARIESA MONTIEL MARCO.

Ahir, dimarts 4 d’abril, es va efectuar el canvi d’hàbits de nostra Image titular. Durant tot l’any ha portat un senzill hàbit dominic en casa de la Clavariesa 2023, MARÍA MONTIEL MARCO MARCO. Quan les Festes s’apropen la Cambrera, CARMEN TELLO PRADES, en l’ajuda de la cambrera auxiliar, CONCHA PÉREZ SANCHIS, efectua el canvi en els hàbits de gala. L’acte és supervisat per l’archivera, MÓNICA LLORET SANZ i el Secretari, JOSÉ PÉREZ SANCHIS.

Entre els numerós públic que ha assistit a l’acte, enguany han estat presents la Clavariesa Jovenil 2023, LUCÍA VICTORIA SÁNCHEZ ALBERT, el Clavari Major 2024, JOSÉ MANUEL SALAS SAMPEDRO, i el President de l’Altar del Mocadoret, MANUEL FERRI PEÑA, que, curiosament, és el marit de la Clavariesa 2023, MONTIEL MARCO.

L’acte començà en un Parenostre, va continuar en el canvi dels hàbits, un refrigeri (ens anarem sopats) oferit per la Clavariesa i va acabar en unes sentides paraules de Montiel Marco, que ens va ilustrar en l’anècdota de com li diuen en Benaguasil a la seua patrona la Verge de Montiel, la Plorona, puix no hi ha un 8 de setembre que no caiguen unes gotes més o menys intenses; ella va a fer honor a l’apelatiu, ho va advertir, ella és de poques paraules i va soltar alguna llagrimeta. Estava molt contenta i emocionada. Va contar en la comprensió dels presents que sabem els anys que ha participat en el sorteig de Sant Vicent Ferrer i se resistia, encara que li dia moltes vegades «aniré a ta casa», puix quedava en segon lloc, de reserva. El President sempre diu que Sant Vicent va on vol i esta vegada ha volgut anar a casa de Montiel. Per últim va haver un brindis, en bon cava valencià, per Sant Vicent del Mocadoret i les pròximes Festes Vicentines.

Fotografias de Teresa Pérez.

Nuestras redes

Dónde estamos

Colaboran